MaGiC LiNkeR BlinKy PinKy

FLoWeRs

Saturday, December 12, 2009

[:: SPeNdiNg LiTTle TiMe At Da BeacH ::]

11 Dis 2009 Thu,Pantai Mukah
Plan nak pergi ke Tanjung jak...tiba-tiba pula kawan sa sorang tu bawa pergi pantai..kami pun okey jak, lagipun kami memang suka pergi pantai...hehe, ni adalah antara gambar-gambar yang sempat kami ambil di sana, jap ja kami kat sana...dekat-dekat senja, ada orang pok2 dating..ooops! lalala~ tp memang indah pemandangan petang2 ni kan..cuba tengok gambar kat bawah nie..lawa kan..bagi saya memang lawa la..but up to viewer oso..hehehe
v *_^ v

Di pantai tu ada pokok yang telah mati...ni la dalam gambar nie..tp pokok nie jadi subjek utama yang difokus..menjadikan suatu pemandangan lebih menarik...

Kalau diperhatikan betul-betul dalam gambar nie , ada pasangan sedang bercinta dalam tu..tapi subjek tak dapat dikenalpasti..minta maaf ya para penonton..hehehe, tapi memang jiwang la dorang nie, pandai lagi pilih suasana senja..fuyoo..romantik!

Peace..peace..peace...hehe, peace tetap menjadi pojaan..haha
Tutie, Bella n Aishah..sweet pixa!


Ciannya ko shah peluk pokok...teda benda len sudah ka mo dpeluk..iya ka iya? hehehe

Masih boleh diperbaiki...hehehe

Bella sama Aishah...

serius juga muka c bella..c tutie da bagi blow kiss udah tu..mungkin dia nda mo pompuan kali,...hahaha


Whateva Major Loser!

Apa engko kata td?? cepat ketuk ketampi 100 kali sekarang jugak...ahahaha


Duduk bersantai merenung masa depan...ihik


Mencari ilham di sebalik pohon kayu

Kalau kamu semua nak tahu...ni la Puteri Air Masin!! memang kaki pantai betul la dia nie..


Oraaait...Zoom OuT....


BeLLa sama Tutie....Nice Pixa!

Pheewitt...lawalah..Tutie ba tu...tengok baju dia..itu yang bikin mahal tu..hehehe
1,2,3 Konica! Caaakkk!!

Ini namanya Bong ... budak Tawau hihi v *_^ v


Ini pula Aishah... Budak Igan v*_^v
Dia last sem da tahun nie..huhu..next year harap-harap boleh jumpa lagi & kami boleh pergi Igan macam selalu...Tatap laitoo!! hehe, We GoNna Miz U sO MucH!!

Yang ini pula.. siapa ndak kenal...Tutie..Budak Sandakan v*_^v

Yang ini pula susah mau cakap..jarang dikenal.. BeLLa Budak BeauFort v*_^v
Oraaiitt...ready GiRls!! Pose! v*_^v

Aduhei...gayak apa jugak sudah nie..haha









































































No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...