MaGiC LiNkeR BlinKy PinKy

FLoWeRs

Tuesday, February 1, 2011

Pantai Contest By Mr.K




Wah first timela blog kami nie ikut contest ba...huhu , thanks to miz Bella sebab tag nama blog nie tuk menjadi salah satu peserta yang akan bersaing! ahaha xdala gurau jak..:p
O'ow siap ngan syarat2 lagi pula ba...jom baca nie :

Tajuk: Contest Pantai by mr.K
Syarat-syarat:
  1. Wajib follow blog aku (anguk-anguk kepala)
  2. Letak banner kat atas tu dalam entry blog orang jer (copy and paste)
  3. Tajuk entry: Pantai Contest By Mr.K
  4. Korang pilih gambar terbaik yg korang ada berdasarkan tema "Pantai". Paling penting ada muka korang tau!
  5. Ceritakan sedikit tentang gambar tu (panjang esei, ikut suka hati la)
  6. Kalau dah siap, korang tinggalkan komen beserta dgn link url post anda tu kat entry aku ni!!!
  7. TAG 3 orang rakan blogger anda. (make sure dorang tahu yg korang tag dorang k)
  8. Tarikh tutup contest: 7th February 2011, Jam 12.01 pagi.
  9. Pemenang adalah 3 orang. (Means 3 yang terbaik)
  10. Hadiah. Suprise dr orang SABAH!!!!
  11. Pengadil (yang penting bukan aku) aku akan lantik seseorang utk jadi pengadil nt.
wahwah..mcm susah bah..tp mcm jg nda..hehe , anyway kami mau join juga. Banyak gambar2 di pantai nie sampai mcm susah pla mau dpilih, aha.

Subjek-subjek utama lam gambar ni adalah muka kami sendiri..hihi. Hobi di masa lapang dan terluang adalah pergi ke pantai. Motif utama adalah untuk layan perasaan...oh tidaaakk ahaha.
Mau promot di sini ..tempat ni terletak di Mukah, Sarawak, x jauh dari Politeknik Mukah Sarawak (penat lau jalan kaki mesti nek keta,moto @ basikal). So kpd sapa2 yang still stdy d poli sana tu pgla pantai ni ya..hehe. Owrite, itu ja dari kami tuk contest ni. =)

* Subjek yang di tag adalah *

Bella

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...