MaGiC LiNkeR BlinKy PinKy

FLoWeRs

Thursday, December 17, 2009

[::Exam Sapa Nda Nebes::]




Sebelah kiri : Kamsis Lelaki
Sebelah Kanan : Kamsis Perempuan
Di bangunan inilah tempat budak-budak poli mukah dilanda 'demam' final exam....
ikuti kisah selanjutnya....
Kalau sudah namanya hujung-hujung sem..mestilah ada final exam, tatap laitoo.., sem 5 nie kami ambik 4 paper, mau tau ka paper subjek apa?? Algo,Java,SAD,DB...kompom budak2 IT jak faham...haha, memang killer but not death la paper2 tu, tapi kalau tau taktiknya...bisa aja deh, hikhik, bukan meniru tau..No Need Yah! hehe, study je paper2 last2 sem...memang kuar, hehe, tapi nak study time-time minggu exam nie...memang struggle la, nda cukup tdo lagi belajar sampai pagi..takut nda dapat jawab kan..hehe, jerawat pun naik jooo..gila eh..

[::Colourful Notes::]
Tapi yang paling tragis la, time nak ambik paper last, malam tu x cukup study...aku ttdo wei!!! ingat nak rest jap bangun balik jam 2 pagi nak study, last..last..study dalam mimpi jak, sedar2 buka mata jak, dah cerah..tingu lagi jam, 7 PAGI !!! huru-hara la capai nota terus blajar, teda lagi pikir nak cuci muka, haha, apa nda..exam kami jam 2.30 ptg. nasib aku study paper exam sem2 lepas, cun2 kuar aku pat jawab, lau nda...akulah orang paling awal kuar dewan..huhu, p nda pa..sekarang exam da abis, yeaahh!! macam lama ja mo lalui 4 paper 2. haha..xpa yang penting kami da packing barang, esok pagi btolak nak balik SABAH!!!
Jom Balik v*_^v


time di bilik sebelum mau turun pergi Dewan, pose dulu ambik semangat! haha


Muka-muka sebelum jawab last paper v*_^v

Student2 paling terer lam kelas kami...hehe


Sinilah kami ambik final exam...Dewan Serbaguna, duduk di dalam nie bagaikan duduk dalam Freezer ..sejuuukk, len crita lagi, nda pernah plak aku boleh senyum baca nota ku selama ni..haha


tangan PEACE ... dahi KERUT ...muka SERIUS

ni barulah namanya reaksi pelbagai perasaan dalam gambar..hebat la ko kawan..hehe

**********************************************************

Maka dengan ini KAMI ingin mengumumkan bahawa BERAKHIRLAH sudah EPISOD kehidupan di POLI pada SEMESTER ini...

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...